B-tham is een bedrijf dat zich bezig houdt met de Inkoop, Verkoop & Verhuur van voertuigen en machines voor de openbare ruimte, groene- en reinigingssector.
Wij zijn ontstaan vanuit een jarenlange commerciële, onderwijs en management ervaring in de groene-, agrarische- en cultuurtechnische sector. Waardoor wij onze expertise ook kunnen aanbieden op consultancy basis.

B-tham richt zich met name op bedrijven, overheden en instellingen werkzaam in de "openbare ruimte". Diverse gemeentes, werkvoorzieningschappen en hoveniersbedrijven behoren tot onze relaties (zowel voor aankoop als verkoop).

Inkoop
Belangrijk voor ons is de relatie met onze inkoopcontacten, een goede en correcte afhandeling staat dan ook altijd centraal.

Onze kracht is ons brede werkveld. Wij kunnen in voorkomende gevallen complete bedrijfsinventarissen aankopen waardoor u als verkopende partij slechts met een aanspreekpunt te maken heeft.

Door ons uitgebreide netwerk van nationale en internationale afnemers, kunnen wij goede condities realiseren (ook voor items die in eerste instantie voor de lokale markt minder geschikt zijn).

Onder onze relaties bevinden zich veel gemeentes, instellingen en (grote) bedrijven met een breed machinepark.

Verkoop
Wij hebben een breed en gevarieerd aanbod van gebruikte voertuigen en bedrijfsmiddelen vooral gericht op de openbare ruimte, groene- en reinigingssector.

De meeste items die wij aanbieden, staan in onze
voorraadlijst.

Zoekt u iets wat niet op onze voorraadlijst staat, neem dan toch contact met ons op. Het kan zijn dat wij het binnenkort binnenkrijgen of u kunnen helpen zoeken.

Een goede relatie met onze klanten vinden wij essentieel. Betrouwbaarheid en een correcte afhandeling staan bij ons dan ook centraal.
B-tham Trade & Consultancy B.V.  Tel: +31 (0)26 - 49 55 999  Fax: +31 (0)26 - 49 54 224